Reiki is voor iedereen. Het kan je helpen bij klachten, maar ook als je bijvoorbeeld ontspanning nodig hebt. Reiki steunt je bij datgene wat op dat moment voor jou het belangrijkste is. Reiki brengt je in het hier en nu met een kalme geest en een open hart zodat jij voluit en bewust kunt leven.

Op lichamelijk niveau kan Reiki bijvoorbeeld (pijn)klachten verminderen en het is daardoor een prima aanvulling op reguliere behandelingen. Op geestelijk niveau kan het een verandering veroorzaken in gedachtepatronen. Het kan je aan het denken zetten en nieuwe inzichten brengen. Op emotioneel niveau kan het je helpen om oude emoties te verwerken, het kan je rustiger maken in een periode van stress. Op spiritueel niveau helpt het je om jezelf te ontwikkelen. Je wordt je steeds meer bewust van je persoon zelf, van de mensen en situaties om je heen.

Je kunt Reiki zien als een reinigingsproces van lichaam en geest. Het is echt een proces, want je merkt het effect vooral na meerdere behandelingen. Elke keer gaat de energie meer stromen, en kunnen meer stukjes worden opgelost. De verbeterde doorstroom van energie bevordert het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Reiki is geen wondermiddel wat alle klachten kan wegnemen en zeker geen vervanging voor medische zorg, maar het kan de reguliere geneeskunde ondersteunen en aanvullen.

 

De voordelen van Reiki zijn onder andere:

  • reiki reduceert stress;
  • heft blokkades op en/of vermindert deze;
  • verlicht lichamelijke en/of emotionele klachten;
  • helpt om pijn te verlichten;
  • werkt ontgiftend;
  • brengt diepe ontspanning;
  • stimuleert de levensenergie en het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Wil je weten wat Reiki is? Klik dan hier.

reiki zeeland

Praktijk @Anytsa is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (Collectief voor Alternatief Therapeuten). Dit betekent dat ik voldoe aan de eisen van Wkkgz (Wet kwaliteit en klachten/geschillenzorg). Ik ben erkend als Coach èn Alternatief Therapeut en mag als zodanig werkzaam zijn.

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: www.gatgeschillen.nl

Aangesloten bij GAT

Aangesloten bij CAT

Review reiki behandeling

Een aantal Reiki behandelingen gehad bij Anytsa. Ben nu veel meer in balans! Het is een hele lieve, begripvolle vrouw waardoor ik me gelijk op mijn gemak en veilig voelde. Absoluut een aanrader! ~ Jolanda

Ik heb verschillende keren een reiki behandeling gehad van Anytsa. De behandelingen zijn erg fijn, je krijgt een warm gevoel van binnen waardoor je je erg                           ontspannen en rustig voelt daarna. De prettige ruimte en begeleidende muziek ervaarde ik ook als heel fijn. Anytsa neemt de tijd en is heel rustig.                                     Ik geniet er elke keer weer van en het geeft me energie.
Ik ben er blij mee!

voor wie is reiki
voor wie is reiki zeeland