Voor wie is ReAttach

ReAttach is een meerwaarde voor iedereen die als persoon wil groeien door op een goede manier om te gaan met onaangename gedachten, gevoelens en ervaringen, en te focussen op wat echt belangrijk is in zijn of haar leven. Denkpatronen die een negatieve invloed hebben op je dagelijks functioneren, worden vervangen door beter passende patronen. Hierdoor helpt ReAttach je om uit de negatieve spiraal te komen. Zo ontstaat er weer ruimte en perspectief voor groei.

ReAttach wordt in Nederland toegepast binnen een brede groep zorg professionals, zoals (kinder) psychologen, fysiotherapeuten en orthopedagogen. In het bedrijfsleven wordt ReAttach ingezet om uitval van werknemers te voorkomen en een betere (team) performance te bereiken. ReAttach kan ook als systemische interventie worden ingezet bij kinderen, jongeren en volwassenen.

80-85% van de mensen die ReAttach ondergaan heeft er baat bij en ervaren een significante verbetering in hun welzijn. Al na enkele sessies ervaren mensen hernieuwde energie, zitten ze beter in hun vel, voelen ze zich emotioneel meer in balans en hebben een betere ‘grip’ op het leven. Daarnaast ervaren mensen door ReAttach een ‘opgeruimd hoofd’, minder klachten en minder stress waardoor ze weer beter kunnen functioneren.

Wil je weten wat ReAttach is? Klik dan hier.

* Ik sta geregistreerd als ReAttach therapeut bij de ReAttach Academy. Ga voor meer informatie naar: www.reattachacademy.com/reattach-therapeuten

De voordelen van ReAttach zijn onder andere:

 • ontspanning en rust in je hoofd;
 • betere prikkelverwerking;
 • reduceren van angst;
 • beter slapen;
 • minder concentratieproblemen;
 • een betere relatie met de mensen waar je om geeft;
 • meer overzicht en realistische verwachtingen;
 • veranderen van hardnekkige en negatieve patronen;
 • minder vermoeidheidsklachten;
 • betere verwerking van emoties, gebeurtenissen en informatie;
 • persoonlijke groei;
 • meer vertrouwen in jezelf en in de toekomst.
Reviews  ReAttach

Post-Covid.

Daar zit je dan: Een erg laag energieniveau, concentratieproblemen, kortademigheid, geheugenproblemen, snel vermoeid, moeite met prikkelverwerking (geluid en zicht). Gezocht en geworsteld en van alles geprobeerd om hieruit te komen, o.a. fysiotherapie, ergotherapie, osteopathie. En ik ben ervan overtuigd dat het allemaal helpt. De vermoeidheid werd langzaam beter, de focus kwam wat terug maar het gaat allemaal heel erg langzaam. En ik wilde sneller. Per toeval hoorde ik van ReAttach therapie. Hier had ik wat reserves bij. Doch na een gesprek met Anytsa had ik voldoende vertrouwen in haar en in de methode en ben ik er (naast de fysio, ergo en osteo) toch aan begonnen.

Na een paar sessies kon ik zeker een verbetering merken. Mijn hoofd voelde beter, het verwerken van informatie werd beter. Ik kon weer een boek lezen, autorijden, het werd gemakkelijker om complexere handelingen en dubbeltaken uit te voeren. De moeilijkheden met plannen en organiseren zijn verminderd. Ik heb weer inzicht en overzicht. De ReAttach sessies heb ik als zeer waardevol ervaren en kan het zeker aanraden. Daarnaast ben ik heel blij met Anytsa en kan ik haar aanbevelen.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Al na 3 ReAttach-sessies ben ik veel meer rust gaan ervaren in hoofd en lichaam. Ben er sterker van geworden, meer zelfvertrouwen, minder stress. Ik heb de sessies als positief ervaren, ze waren rustgevend en je voelde dat er wat gebeurde. Bedankt!

———————————————————————————————————————————————————————————————

De sessies waren ontspannend, maar ik merkte wel dat er iets gebeurde. Heel bijzonder! Ik heb nu meer rust in mijn hoofd en merk dat ik beter kan omgaan met bepaalde situaties.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Bedankt Anytsa voor de fijne ReAttach behandelingen! Ik heb het als positief ervaren. Goede uitleg vooraf. Je hebt een fijne, rustige houding en evalueert achteraf ook goed over hoe het is geweest voor mij. Warme, huiselijke vibe! Nogmaals dank voor deze ervaring!

reattach behandeling