Voor wie is ReAttach

ReAttach is een meerwaarde voor iedereen die als persoon wil groeien door op een goede manier om te gaan met onaangename gedachten, gevoelens en ervaringen, en te focussen op wat echt belangrijk is in zijn of haar leven. Denkpatronen die een negatieve invloed hebben op je dagelijks functioneren, worden vervangen door beter passende patronen. Hierdoor helpt ReAttach je om uit de negatieve spiraal te komen. Zo ontstaat er weer ruimte en perspectief voor groei.

ReAttach wordt in Nederland toegepast binnen een brede groep zorg professionals, zoals (kinder) psychologen, fysiotherapeuten en orthopedagogen. In het bedrijfsleven wordt ReAttach ingezet om uitval van werknemers te voorkomen en een betere (team) performance te bereiken. ReAttach kan ook als systemische interventie worden ingezet bij kinderen, jongeren en volwassenen.

80-85% van de mensen die ReAttach ondergaan heeft er baat bij en ervaren een significante verbetering in hun welzijn. Al na enkele sessies ervaren mensen hernieuwde energie, zitten ze beter in hun vel, voelen ze zich emotioneel meer in balans en hebben een betere ‘grip’ op het leven. Daarnaast ervaren mensen door ReAttach een ‘opgeruimd hoofd’, minder klachten en minder stress waardoor ze weer beter kunnen functioneren.

Wil je weten wat ReAttach is? Klik dan hier.

* Ik sta geregistreerd als ReAttach therapeut bij de ReAttach Academy. Ga voor meer informatie naar: www.reattachacademy.com/reattach-therapeuten

De voordelen van ReAttach zijn onder andere:

 • ontspanning en rust in je hoofd;
 • betere prikkelverwerking;
 • reduceren van angst;
 • beter slapen;
 • minder concentratieproblemen;
 • een betere relatie met de mensen waar je om geeft;
 • meer overzicht en realistische verwachtingen;
 • veranderen van hardnekkige en negatieve patronen;
 • minder vermoeidheidsklachten;
 • betere verwerking van emoties, gebeurtenissen en informatie;
 • persoonlijke groei;
 • meer vertrouwen in jezelf en in de toekomst.
Reviews  ReAttach

Klachten na COVID 

Na een tip van iemand te hebben gekregen over Reattach kwamen we bij Anytsa terecht. Abbey (12 jaar) had nog erg veel last van klachten na covid. Erg vermoeid, concentratie problemen, onrustig in haar hoofd. Na een aantal behandelingen merkten we al verschil. Patronen zijn veranderd en ook de rest van het gezin heeft een sessie gedaan. Dit heeft een positieve werking gehad voor het hele gezin!
Abbey heeft nu minder moeite en is erg vooruit gegaan!
Dank je wel, Anytsa!

~Abbey

_____________________________________________________________________________________________________________

Aanrader, patronen doorbreken

Na een aantal sessies ReAttach bij Anytsa ben ik verbaasd hoeveel het eigenlijk heeft veranderd in mijn patronen. Dit had ik van te voren niet gedacht! Het ging geleidelijk en ik heb de sessies als erg ontspannend ervaren. Dank je wel, Anytsa !

~Angelina

______________________________________________________________________________________________________________

Brainfog na post COVID

Ik werd door mijn ergotherapeut gewezen op deze behandeling, omdat we alle door haar voorgestelde manieren geprobeerd hadden zonder succes. Ik had vooraf wel enige scepsis, maar was wel bereid het te proberen. Een behandelaar hier in de buurt en Anytsa gemaild voor meer informatie. De manier hoe Anytsa reageerde heeft me er toe laten besluiten om voor haar te kiezen. Voor mij was dit geen gemakkelijke keuze, omdat het toch 50 minuten rijden is voor mij en dat erg vermoeiend is.

Heel blij met de keuze voor Anytsa. Ze stelde me meteen gerust en na de intake meteen de eerste behandeling. Hierna mocht ik nog even uitrusten en ben ik naar huis terug gereden. Ik voelde meteen een verschil! En nu na 5 behandelingen heb ik het gevoel dat het maximale uit de behandelingen gehaald is en voel ik me zeker beter. Nadat er een vergelijk met de nulmeting is gedaan, blijk ik maar liefst 56% verbetering te vertonen!
Anytsa is een top behandelaar en zéker een aanrader.
~René
______________________________________________________________________________________________________________
Trauma

Een opgedane trauma. Waar en wanneer? Een vermoeden heb ik wel, maar zekerheid zeker niet. Het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat vliegreizen voor mij steeds minder aangenaam werden. Vliegangst? Dat niet. Het is de reis naar het vliegveld toe  tot aan de douane. Daarna komt de rust weer terug. Het is vreemd, dat weet ik, maar de praktijk is wel dat ik vóór elke reis steeds zieker werd. Daarbij kwam ook de angst voor overgeven en flauwvallen in het openbaar. Dan maar geen vliegvakanties meer….

Maar na corona wilde ik toch graag weer op reis naar de zon. Onder het mom van ‘baat het niet dan schaadt het niet’ heb ik een ReAttach traject gedaan. Wonderlijk genoeg merkte ik verschil. Waar ik bij de laatste reis nog ’s ochtends vroeg medicatie heb moeten halen bij de huisarts, was ik nu rustiger. Hoewel ik me aan het begin van de ochtend thuis wel ziek voelde, ebde dat snel weg en heb ik toch thuis kunnen starten met kleine beetjes eten en drinken. De hele treinreis naar het vliegveld toe was ik helder en onze koffers heb ik zelf in kunnen checken.

Voelde ik mij helemaal top? Nee, dat nog niet, maar het feit dat ik niet als een zieke zombie door mijn vriend op sleeptouw genomen moest worden en voor mijn gevoel aan het overleven was, is al zoveel waard! Eerlijk, het voelt voor mij nog steeds een beetje als abracadabra, maar wat maakt dat uit als het resultaat geeft?

~ Chantal

______________________________________________________________________________________________________________

Post-Covid

Daar zit je dan: Een erg laag energieniveau, concentratieproblemen, kortademigheid, geheugenproblemen, snel vermoeid, moeite met prikkelverwerking (geluid en zicht). Gezocht en geworsteld en van alles geprobeerd om hieruit te komen, o.a. fysiotherapie, ergotherapie, osteopathie. En ik ben ervan overtuigd dat het allemaal helpt. De vermoeidheid werd langzaam beter, de focus kwam wat terug maar het gaat allemaal heel erg langzaam. En ik wilde sneller. Per toeval hoorde ik van ReAttach therapie. Hier had ik wat reserves bij. Doch na een gesprek met Anytsa had ik voldoende vertrouwen in haar en in de methode en ben ik er (naast de fysio, ergo en osteo) toch aan begonnen.

Na een paar sessies kon ik zeker een verbetering merken. Mijn hoofd voelde beter, het verwerken van informatie werd beter. Ik kon weer een boek lezen, autorijden, het werd gemakkelijker om complexere handelingen en dubbeltaken uit te voeren. De moeilijkheden met plannen en organiseren zijn verminderd. Ik heb weer inzicht en overzicht. De ReAttach sessies heb ik als zeer waardevol ervaren en kan het zeker aanraden. Daarnaast ben ik heel blij met Anytsa en kan ik haar aanbevelen.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Al na 3 ReAttach-sessies ben ik veel meer rust gaan ervaren in hoofd en lichaam. Ben er sterker van geworden, meer zelfvertrouwen, minder stress. Ik heb de sessies als positief ervaren, ze waren rustgevend en je voelde dat er wat gebeurde. Bedankt!

———————————————————————————————————————————————————————————————

De sessies waren ontspannend, maar ik merkte wel dat er iets gebeurde. Heel bijzonder! Ik heb nu meer rust in mijn hoofd en merk dat ik beter kan omgaan met bepaalde situaties.

———————————————————————————————————————————————————————————————

Bedankt Anytsa voor de fijne ReAttach behandelingen! Ik heb het als positief ervaren. Goede uitleg vooraf. Je hebt een fijne, rustige houding en evalueert achteraf ook goed over hoe het is geweest voor mij. Warme, huiselijke vibe! Nogmaals dank voor deze ervaring!

reattach behandeling