Lees hier de recensies van @Anytsa

Post-Covid

Daar zit je dan: Een erg laag energieniveau, concentratieproblemen, kortademigheid, geheugenproblemen, snel vermoeid, moeite met prikkelverwerking (geluid en zicht). Gezocht en geworsteld en van alles geprobeerd om hieruit te komen, o.a. fysiotherapie, ergotherapie, osteopathie. En ik ben ervan overtuigd dat het allemaal helpt. De vermoeidheid werd langzaam beter, de focus kwam wat terug maar het gaat allemaal heel erg langzaam. En ik wilde sneller. Per toeval hoorde ik van ReAttach therapie. Hier had ik wat reserves bij. Doch na een gesprek met Anytsa had ik voldoende vertrouwen in haar en in de methode en ben ik er (naast de fysio, ergo en osteo) toch aan begonnen.

Na een paar sessies kon ik zeker een verbetering merken. Mijn hoofd voelde beter, het verwerken van informatie werd beter. Ik kon weer een boek lezen, autorijden, het werd gemakkelijker om complexere handelingen en dubbeltaken uit te voeren. De moeilijkheden met plannen en organiseren zijn verminderd. Ik heb weer inzicht en overzicht. De ReAttach sessies heb ik als zeer waardevol ervaren en kan het zeker aanraden. Daarnaast ben ik heel blij met Anytsa en kan ik haar aanbevelen.

De behandelingen zijn erg fijn

Ik heb verschillende keren een reiki behandeling gehad van Anytsa. De behandelingen zijn erg fijn, je krijgt een warm gevoel van binnen waardoor je je erg ontspannen en rustig voelt daarna. De prettige ruimte en begeleidende muziek ervaarde ik ook als heel fijn.

Anytsa, neemt de tijd en is heel rustig. Ik geniet er elke keer weer van en het geeft me energie.
Ik ben er blij mee!

5-weekse Mindful Walk cursus

Ik vond de Mindful Walk cursus van Anytsa heel fijn. Anytsa is heel rustig, ze luistert goed en is heel positief.

De cursus was afwisselend met ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en leuke, vrolijke activiteiten. Het waren echt ontspan momenten! Ik ben me bewuster geworden van mijn (neus-)ademhaling. Ik gebruik bepaalde oefeningen nu als ik me gehaast voel en niet goed tot rust kan komen!
Een aanrader om deze cursus te doen!