Wandel van je hoofd naar je hart.

De cursus is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan beweging, ontspanning en balans in zijn leven met zo nu en dan serieuze momenten maar vooral ook veel lol. Hij is zo opgezet dat zowel de beginnende als de gevorderde wandelaar mee kan doen.

Het fijne van mindful wandelen is dat je er niets voor nodig hebt en het makkelijk is toe te passen in je leven. Je kan het doen op ieder moment van de dag, alleen, met een vriend(in) of in een groep.

Wil je meer weten over de curus Mindful Walk? Klik dan hier.

* Ik ben aangesloten als Mindful Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel: ‘’MINDER STRESS, MEER ENERGIE en GEMAKKELIJKER LOPEN’’. Ga voor meer informatie of aanmelden naar: www.mindfulrun.nl/vlissingen

De voordelen van mindful wandelen zijn onder andere:

  • verminderen van stress;
  • herstellen van de mentale energie;
  • versterken van het immuunsysteem;
  • scherper en creatiever denken;
  • verlichten van depressie;
  • verlaagt het risico op hartaandoeningen;
  • meer energie.

 

Review  Mindful Walk

Mindful Walk cursus

Bedankt voor de gezelligheid met de walk en talk wandeling. Het was leerzaam en ik werd helemaal ontspannen in de mooie omgeving van Vlissingen. De goede oefeningen tussendoor zal ik zeker voor thuis ook gebruiken!

~Liefs, Anna en Tim

Mindful Walk cursus

Ik vond de Mindful Walk cursus van Anytsa heel fijn. Anytsa is heel rustig, ze luistert goed en is heel positief.
De cursus was afwisselend met ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en leuke, vrolijke activiteiten. Het waren echt ontspan momenten!
Ik ben me bewuster geworden van mijn (neus-)ademhaling. Ik gebruik bepaalde oefeningen nu als ik me gehaast voel en niet goed tot rust kan komen!
Een aanrader om deze cursus te doen!