Mindful Walk: minder stress en meer energie.

Mindful wandelen gaat om het wandelen met aandacht, aandacht voor het hier en nu. Vaak gaat wandelen op de automatische piloot en ben je ondertussen met je gedachten heel ergens anders. Tijdens het mindful wandelen is het juist de bedoeling dat je alle gedachten loslaat en niet nadenkt of piekert over het verleden, het heden en de toekomst. Door deze gedachten los te laten kunnen zorgen, stress en angst verminderd worden.

Tijdens de 5-weekse Mindful Walk cursus leer je verschillende mindfulness- en ademhalingstechnieken. Die technieken kan je niet alleen tijdens het wandelen toepassen, maar ook in je werk- en privé leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

Bewegen is goed voor je gezondheid. Het is goed voor je lichaam én goed voor je geest. In 5 trainingen van 1,5 uur komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: loophouding, (neus) ademhaling, mindfulness, concentratie, focus, loslaten, inspannen en ontspannen.

Eerstvolgende cursus:
zaterdag 19 – 26 maart en 2 – 16 – 23 april 2022 van 9.30u – 11.00u in de gemeente Vlissingen

mindful wandelen zeeland

Tarieven

5-weekse cursus Mindful Walk van 1,5 uur
(groep 3-6 personen, maximaal 10)
€  95,00
Clinic van 1,5 uur € 15,00
In overleg: individuele 5-weekse cursus Mindful Walk €  375,00

Bekijk hier de algemene voorwaarden voor Mindful Walk

Inschrijven

Via dit formulier kun jij je inschrijven voor een cursus, clinic, andere activiteit of een vraag stellen.

  Ik wil graag deelnemen aan één van de volgende activiteiten:

  MINDFUL WALK cursus: Zaterdag 19 - 26 maart en 2 - 16 - 23 april 2022 van 9.30u - 11.00u in Ritthem of Vlissingen*Een groep bestaat uit maximaal 6 personen afhankelijk van de regels van het RIVM. Bij het samenstellen van de groep houden we de volgorde van aanmelden aan.Individuele MINDFUL WALK cursus: in overleg.Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken

  Ben je momenteel aan het wandelen, hardlopen of een andere sport aan het beoefenen?

  JaNee

  Mijn gegevens:

  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt*

  mindful walk cursus